Image
Foreningen Bronx
Kategorier: Børn & unge, Beboerhuse, Tro og kultur, Familie & forældre, Nye flygtninge i Odense
Tags: Sport og fritidsaktiviteter, Tilbud til socialt udsatte børn og unge, IT, Sociale aktiviteter, Netværk og fællesskaber, Café, Formidling af frivilligt arbejde, Genbrug, Netværk, Kulturmøde, Sociale aktiviteter og netværk, Nye flygtninge i Odense - højaktuelt for Ukraine
Sidst opdateret: 29. marts 2022

Formål

Foreningens formål er gennem det fysiske møde at skabe fællesskaber på kryds og tværs. Alle er velkomne til at deltage. Der er særlige fordele hvis man bliver medlem af foreningen.

Foreningen Bronx driver Bronx - Kaffe & Krea som har mange muligheder for at mødes om noget. Det er netop i mødet om noget vi tror på at fællesskab opstår. 

Bronx - Kaffe & Krea har i de næsten 600 kvm, et cafe område, langborde til aktiviteter, værksteder, byttestaion, overskudslager af rene restprodukter og en lille butik hvor der sælges upcyclede ting til fordel for foreningens arbejde.

Aktiviteter

Øvrige informationer

Medlemskab

Med et medlemsskab i Foreningen Bronx støtter du ikke blot arbejdet i Bronx - Kaffe & Krea. Du får også adgang til værkstederne, byttestationen, overskudslageret af rene restprodukter, samt billigere/gratis adgang til de fleste aktiviteter.

Pris enkelt person: 50 kr pr. kalenderår

Pris for en husstand: 100 kr. pr. kalenderår

Du kan melde dig ind når du besøger Bronx.

Vil du være frivillig?

Vi anbefaler at du starter med at komme forbi Bronx og mærke stemningen. Værterne står altid klar til at give en rundvisning. Med næsten 600 kvm og alle former for aktivieter er der også plads til dig.

I Bronx har du mulighed for selv at tilpasse og tilrette tillægge det du gerne vil bedrage med. Det gøres i samarbejde med andre Fællesskabere som har samme interesse som dig. Måske du gerne vil lave en workshop i det du brænder for? Måske du vil starte en samtalecafe eller upcycle gamle bornholmerure?

I Bronx skaber vi stedet sammen og derfor er man som frivllig en del af holdet af Fællsskabere.

Kontakt information

Kontakt personer

Træffetid / åbningstider

 • Tirsdag 10-20

  Onsdag 10-20

  Torsdag 10-20

  Fredag 10-18

  Lørdag 10-14

  Åbningstider kan ændre sig løbende.