Image
Foreningen Bronx
Kategorier: Børn & unge, Beboerhuse, Tro og kultur, Familie & forældre
Tags: Mad, Ferier for børn, Sport og fritidsaktiviteter, Rollemodeller og samvær med voksne, Tilbud til socialt udsatte børn og unge, IT, Sociale aktiviteter, Besøgsven, Caféer og væresteder, Netværk og fællesskaber, Café, Formidling af frivilligt arbejde, Genbrug, Netværk, Forældrenetværk, Depression, Væresteder, Kulturmøde, Sociale aktiviteter og netværk, Værested, Værested for kvinder, Ferie, Fritidsvejledning, Verdensmål, Nye flygtninge i Odense - højaktuelt for Ukraine, Basale fornødenheder (Mad/tøj/helbred), Aktivitet / Adspredelse (Særlige flygtningetiltag, børn og unge), Fritid og kultur, Etablering af fællesskaber I DK
Sidst opdateret: 07. juli 2022

Formål

Bronx er en fællesskabbiks, en fritidsordning for voksne, et kulturhus, en cafe, en ekstra daglig stue, verdens bedste pitstop. Kært barn mange navn. Og her sker mange ting og på samme tid. Vi tror på at det er i møde om noget at fællesskab opstår. Noget kan være kaffe, tekstiler, værktøj, spil, grønne planter, musik eller det du brænder for eller er nysgerrig på.

Bronx har i de næsten 600 kvm, et cafe område, langborde til aktiviteter, værksteder, byttestaion, overskudslager af rene restprodukter og en lille butik hvor der sælges upcyclede ting til fordel for foreningens arbejde.

Begivenhederne i Bronx er skabt af dem som vil lave noget. Så når en vil bygge lego, så invitere vi ind til "Hyg og Byg med Lego". Når en vil lave mad så laver vi fællesspisninger. Derfor er der altid noget nyt og spændende på programmet som du kan deltage i.

 

Aktiviteter

Øvrige informationer

Medlemskab

Med et medlemsskab i Foreningen Bronx støtter du ikke blot arbejdet i Bronx. Du får også adgang til værkstederne, byttestationen, overskudslageret af rene restprodukter, samt rabatter på begivenhederne.

Det koster fra 18kr. om måneden at være medlem. Du bestemmer selv beløbet der over. Du melder sig ind via vores hjemmeside http://www.bronx5200.dk">www.bronx5200.dk eller når du besøger os. Medlemsskaber kører automatisk over mobilepay, hvilket er nemt for både dig og foreningen.

Vil du være frivillig?

Vi anbefaler at du starter med at komme forbi Bronx og mærke stemningen. Værterne står altid klar til at give en rundvisning. Med næsten 600 kvm og alle former for aktivieter er der også plads til dig.

I Bronx har du mulighed for selv at tilpasse og tilrette tillægge det du gerne vil bedrage med. Det gøres i samarbejde med andre Fællesskabere som har samme interesse som dig. Måske du gerne vil lave en workshop i det du brænder for? Måske du vil starte en samtalecafe eller upcycle gamle bornholmerure?

I Bronx skaber vi stedet sammen og derfor er man som frivllig en del af holdet af Fællsskabere.

Vi kan altid bruge frivillige til følgende opgaver:

Køkkenholdet, værter, grønne fingre, handy(wo)men, eventafvikler, upcycler, fundraising, SoMe, web, PR.

Kontakt information

Kontakt personer

Træffetid / åbningstider

  • I juli har vi åbent tirsdag til torsdag kl. 10 til 15.

    Fra 1. august får vi nye åbningstider. Følg med på vores hjemmeside og facebookside.

    Åbningstider kan ændre sig løbende.

    Der kan være aktiviteter udenfor åbnignstiden, disse vil fremgå af vores kalender på hjemmesiden.