Outreach

DFUNK Outreach er en gruppe unge ildsjæle, der er uddannet til at formidle viden og skabe debat om flygtninge- og integrationspolitiske spørgsmål.
Outreach’erne tager ud til folkeskoler, gymnasier og mange andre steder på Fyn for at fortælle om og debattere flygtninges vilkår i Danmark.
DFUNK Outreach står for debatoplæg, der fokuserer på, hvordan det er at være flygtning i Danmark. Fakta om det danske asyl- og integrationssystem suppleres med personlige fortællinger om at være flygtning – enten live eller i form af filmklips. Og gennem sjove, alvorlige og udfordrende øvelser stiller vi skarpt på flygtninge- og integrationspolitikken i Danmark. DFUNK Outreach står også bag kreative events i det offentlige rum, f.eks. flash mobs i Odense.
Outreach’erne er uddannet af nogle af landets dygtigste fagpersoner på det flygtninge- og integrationspolitiske område. Samtidig har de alle gennemgået et intensivt træningsforløb i formidling og dialog.
Læs mere om hvordan du kan blive Outreach'er her. Vil du vide mere om Outreach, eller booke et Outreach oplæg på Fyn, kontakt da koordinator Jonas Havstein Eriksen: Jonas.havstein@gmail.com