Image
Bolbro Seniorfællesskab
Kategorier: Ældre, Tro og kultur
Tags: Sociale aktiviteter, Netværk og fællesskaber, Netværk, Sociale aktiviteter og netværk
Sidst opdateret: 01. februar 2022

Formål

I Bolbro seniorfællesskab kan man deltage eller bidrage på 3 forskellige måder. Enten ved at være medlem af Bolbro seniorklub, nørkedamerne eller hjælpe til i køkkenet ved fællesarrangementer. Fællesskabet henvender sig til alle førtidspensionister, efterlønsmodtagere og pensionister. 

 

Bolbro Seniorklub

Klubben er kendt for det gode fællesskab med rigtigt hyggeligt samvær. Der er både koncerter og fællessang, og gennem foredrag og lignende fordyber vi os i forskellige emner.

Man behøver ikke at bo i Bolbro sogn for at deltage. Møderne foregår hver torsdag i Bolbro sognehus, Stadionvej 68, bag kirken. Det koster kr. 150,- for et helt år at være medlem. Hver 3. torsdag afholdes Store Torsdag, hvor man kan deltage uden medlemskab. Eftermiddagen starter med en kort gudstjeneste.

 

Nørkledamerne

Nørkledamerne mødes i sognehuset hver tirsdag. De strikker og hækler til børnehjemmet i Østgrønland og til basaren, som indsamler til menighedspleje i Bolbro sogn. Der er masser af snak og hygge. Garn og færdige håndarbejder modtager vi gerne.

Vores indtægter går ubeskåret til Menighedsplejen i Bolbro sogn.

 

Madlavning

Bolbro Kirke holder løbende arrangementer for at styrke fællesskabet i lokalområdet. Det sker blandt andet gennem forskellige former for fællesspisning og kirkekaffe. De frivillige hjælper med alt det praktiske i forbindelse med klargøring, madlavning, kaffebrygning og oprydning til arrangementerne.  

Aktiviteter

Vil du være frivillig?

Vil du hjælpe med at skabe fællesskaber?

Bolbro Kirke holder løbende arrangementer for at styrke fællesskabet i lokalområdet. Det sker blandt andet gennem forskellige former for fællesspisning og kirkekaffe. Derfor søger vi frivillige, der vil give en hånd med alt det praktiske. Der afholdes arrangementer 1-2 gange om måneden. Du bestemmer selv, hvor ofte du vil deltage.

 

Arbejdsopgaverne består af:

Klargøring til arrangementer

Madlavning til fællesspisning

Brygning af kaffe/te

Oprydning og opvask i industrimaskine

Værtsroller: servering, salg af øl og vand

 

Hvad tilbyder vi:

Som frivillig er du med til at styrke fællesskabet i Bolbro

Du bliver en del af et fællesskab i et uformelt og hyggeligt miljø

Du får tæt kontakt med andre borgere i dit lokalområde

Hvert år inviterer vi dig til en frivilligfest

 

Kontakt Kirketjener Anita Christiansen på tlf. 2830 8804

Kontakt information

Træffetid / åbningstider