Image
Blå Kors Genbrug
Kategorier: Humanitære organisationer, Misbrug og afhængighed, Ældre, Socialt udsatte, Tro og kultur, Familie & forældre
Tags: Alkohol, Ferier for børn, Misbrug, Genbrug
Sidst opdateret: 21. december 2021

Formål

Blå Kors Genbrug har tre hovedformål:

  • Vi bidrager med vores økonomiske overskud til Blå Kors Danmarks hjælpearbejde for børn af misbrugere, unge fra hjem med misbrug samt hjemløse og andre udsatte voksne i Danmark. 
  • Vi ønsker at synliggøre Blå Kors Danmarks sociale arbejde. Vi er repræsenteret i byer i hele landet.
  • Vi er et alkoholfrit, socialt arbejdsfællesskab med plads til alle, der har lyst til at være frivillig hos os.

Vil du være frivillig?

I efteråret 2021 åbner Blå Kors en helt ny genbrugsbutik på Thriges Plads i Odense i de lokaler, hvor Bazar Fyn tidligere haft til huse.

Butikken bliver på 1900 kvadratmeter, og der vil være rig mulighed for at gøre et godt køb i den store genbrugsbutik. Kunderne vil kunne fylde kurvene med alt lige fra tøj, ting og sager, møbler til bøger, elektronik og smykker. 

Lokalerne på Thriges Plads bliver indrettet i industriel stil og giver masser af plads til at vise tingene frem på kreative måder til glæde for kunderne.

Der bliver brug for mange hænder til både at bygge butikken op og til at drive genbrugsbutikken, som frivillige skal stå i spidsen for.

Har du lyst til at være med? Kontakt funktions- og områdeleder Kirsten Marie Kragh på 92433807 eller på mail kmk@blaakors.dk.

Kontakt information

Kontakt personer