Image
GirlTalk
Kategorier: Børn & unge, Familie & forældre
Tags: Sex, Rådgivning, Telefon og chatrådgivning, Rollemodeller og samvær med voksne, Tilbud til socialt udsatte børn og unge, Sociale aktiviteter, Rådgivning og støtte, Telefon- og chatrådgivning, Netværk og fællesskaber, Angst, Samtalegrupper, Sociale aktiviteter og netværk, Sex og seksualitet, Negativ social kontrol
Sidst opdateret: 21. marts 2022

Formål

GirlTalk er en non-profit organisation, der siden 2004 har arbejdet for at hjælpe piger og unge kvinder mellem 12 og 24 år.

Vi arbejder dagligt med at minde unge piger om deres værdi og tale med dem om deres trivsel. På GirlTalk giver vi mulighed for at få luftet svære tanker og følelser, men også glæder og succeser.

Vores mission er at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder, styrke deres selvværd og hjælpe dem, der har det svært. 

Gennem gratis og anonym chat- og SMS-rådgivning, samtalegrupper samt psykologsamtaler og foredrag hjælper og støtter vi unge piger i alle de udfordringer og valg, der følger med i et ungt liv. På GirlTalk kan man tale om det hele – alt fra kropslige forandringer, problemer med forældre, lavt selvværd og ensomhed til selvmordstanker, selvskade og spiseforstyrrelser. Desuden vil vi være tilstede der, hvor pigerne er, og du kan derfor finde os på Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn og i vores podcast.

Aktiviteter

Øvrige informationer

GirlTalks Værdier

Alle har brug for en at tale med 

Enhver person har brug for et menneske i sit liv, som er nærværende og lytter. Men det kan være svært at tale med de mennesker, man er tættest på i dagligdagen. GirlTalk giver derfor mulighed for at tale med andre om de ting i livet, der kan være svært at dele med andre. 

Du er værdifuld 

Alle piger uanset etnicitet, seksualitet, religiøs overbevisning eller nationalitet har værdi. GirlTalk støtter derfor piger i at se de ressourcer og talenter, de er i besiddelse af, og til at folde deres potentiale fuldt ud. 

Sisterhood

I ordet Sisterhood er der en stærk gensidighed. Det vil sige, at det, man ønsker, er også det, man selv giver. Med andre ord: Retten til at være den man er og respekten for, at andre er, som de er. Det sker via omsorg, respekt og mod.

Vil du være frivillig?

Hos GirlTalk har vi en bred vifte af områder, som drives af frivilligindsatser. På vores hjemmeside kan du læse om vores forskellige teams og blive klogere på, hvad det vil sige at være frivillig hos GirlTalk. Måske du kan finde et team, hvor lige præcis dine kompetencer kan skabe værdi?

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at være frivillig hos GirlTalk. 

Kontakt information

Træffetid / åbningstider

  • Rådgivningens åbningstider:

    Søndag - Torsdag: kl. 18.30-22.30

    Fredag - Lørdag: kl. 19.00-21.00

    Voksenrådgivningen:

    Onsdag: kl. 10.00-12.00