Image
Åbent Sind
Kategorier: Børn & unge, Humanitære organisationer, Socialt udsatte, Sundhed og sygdom, Psykisk sårbarhed
Tags: Rådgivning, Sport og fritidsaktiviteter, Rollemodeller og samvær med voksne, Tilbud til socialt udsatte børn og unge, Sociale aktiviteter, Motion, Interesseorganisation, Rådgivning og støtte, Caféer og væresteder, Netværk og fællesskaber, Netværk, Sociale aktiviteter og netværk
Sidst opdateret: 21. marts 2021

Formål

Vi tilbyder følgevenner, ung-til-ung relationer og et fællesskab. 

Ungegruppen – Vi ønsker at skabe et fællesskab med et åbent sind!
 
I vores lejlighed kan man komme og være en del af et fællesskab. Vi har åbent hver onsdag fra Kl. 18.00 til 21.00 i Jernbanegade 24B, hvor en række unge er værter for et arrangement eller en aktivitet, der foregår i lejligheden. Hvem der er værter, og hvad der er planlagt, deles hver uge på vores Facebookgruppe, som hedder ”ÅbentSINDs Ungegruppe”.
Det kan være alt fra spilaften, filmaften, kagebagning eller til hyggeaften med fællesspisning.
Vi har desuden mindst to Pop-Up aktiviteter om måneden - hvad, hvor og med hvem, deles ligeledes i facebookgruppen.
Hver anden måned har vi desuden fællesspisning/Social Cooking og dialog for alle.
Kom og vær’ med, det er helt gratis, og du har mulighed for at afprøve dine madkundskaber i selskab med andre unge.
 
Kan det være svært at komme afsted på egen hånd? Eller er det en udfordring at møde nye mennesker?
Så kontakt os inden du besøger Ungegruppen. Vi kan enten hente dig i døren eller mødes et par minutter inden de andre møder op.
 
Meld dig ind i ”ÅbentSINDs Ungeruppe” på facebook eller find ”Koordinator Åbentsinds Ungegruppe”, hvis du har lyst til at vide mere om lejligheden, vores aktiviteter eller resten af Ungegruppen.
 
I Åbent Sind har vi også mulighed for at skabe en tættere ung-til-ung relation, som vi kalder følgevenner. Her kan du blive matchet med en ung frivillig, for at følges til andre aktiviteter eller arrangementer. Måske du har lyst til at træne eller gå til badminton, men føler det kan være svært at komme afsted på egen hånd? Eller drikke kaffe på en café og snakke om livets store og små udfordringer? Så er en følgeven måske noget for dig.
 
 
Kom fordi kontoret på Jernbanegade 24B, eller fang os på
Tlf.: 22 74 05 10 eller aabentsind@stoppestedet.dk 

Aktiviteter

Øvrige informationer

Vi holder til på Stoppestedet - find mere info på Stoppestedet.dk 

 

Eller via https://www.facebook.com/ÅbentSINDs-Ungegruppe-342418999473681/

Vil du være frivillig?

Du kan være frivillig som vært i vores Ungegruppe. Vi har åbent hver onsdag, hvor du skal være med-vært med en anden frivillig, minimum én gang hver måned. Der er både praktiske opgaver, som at åbne døren, lave kaffe eller finde sodavand frem. Men også sociale og menneskelige opgaver, hvor du skal sikre en behagelig stemning, byde velkommen til de unge når de møder op i lejligheden osv. 

Som Frivillig skal du kunne rumme et menneske med en psykisk sårbarhed, have interesse i at gøre en forskel og give støtte til et andet menneske. 

Du kan også være Frivillig-følgeven. Her er forventningen at du skal støtte en ung i at komme ud og være social, dyrke sport eller andre aktiviteter. I planlægger selv hvor og hvornår at I vil mødes. Dog forventes det at I mødes cirka én gang om ugen eller hver anden uge. 

Åbent Sind tilbyder dig:
- Sparring med koordinator og de andre frivillige.
- Frivilligmøder hver måned.
- Tilbud om supervision og undervisning.
- Sociale og faglige arrangementer. 

Kontakt information

Træffetid / åbningstider

  • Hver onsdag kl. 18 til kl. 21 i vores lejligheden. Derudover har vi pop-up aktiviteter, som er mere spontane - de bliver slået op i vores Facebook-gruppe.

    Telefonen er åben døgnet rundt. Bliver der ikke svaret, indtal da venligst navn og telefonnummer, så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt.