Image
AIDS Fondet
Kategorier: Sundhed og sygdom
Tags: Sex, HIV/AIDS og syfilis
Sidst opdateret: 21. marts 2021

Formål

AIDS-Fondet arbejder med hiv og aids samt tilhørende områder af betydning for hiv og aids, både nationalt og internationalt. AIDS-Fondet arbejder for at forebygge hiv. Vi arbejder for hiv-test og effektiv hiv-behandling, og for, at nye forebyggelsesmetoder udvikles og anvendes. Vi støtter forskningen i en kur mod hiv. Samtidig arbejder vi fokuseret på at styrke rettighederne for de mest udsatte målgrupper, bekæmpe stigma og diskrimination, og for at fjerne barrierer for en effektiv hiv-indsats hvad enten de hidrører seksuel sundhedstilstand eller bunder i sociale og/eller politiske årsager, i kønsidentitet, i seksualitet eller migrantstatus.

Aktiviteter

  • AIDS fondet

    Rådgivning for mennesker der lever med hiv, hiv-quicktest, oplysning om sikker sex, kønsidentitet, anti-diskrimination og inklusion samt events og kampagner.
    Læs mere

Vil du være frivillig?

Alle som er tilknyttet til AIDS-Fondet på den ene eller andet måde, som ansat, frivillig, etc. skal være respektfulde og hensynsfulde overfor hinanden, så vi sammen skaber et miljø som er rart at være i uanset seksuel orientering, køn, etnicitet, fysisk og psykisk sundhed, alder, trosretning og lignende. Frivillige i AIDS-Fondet er derudover forpligtede til: - At underskrive en frivilligkontrakt med AIDS-Fondet. - At gennemgå AIDS-Fondets frivilliguddannelse og anden obligatorisk uddannelse, alt efter hvilken frivilligfunktion. - At udføre de frivilligopgaver som er aftalt med AIDS-Fondet. Hvad frivillige kan forvente af AIDS-Fondet: Alle frivillige har som udgangspunkt krav på AIDS-Fondets frivilligkursus, som består af et hiv basis modul og et normkritisk modul. Frivillige skal desuden deltage i obligatorisk uddannelse indenfor de specifikke projekter, således man har den nødvendige viden og kompetencer til at varetage sine opgaver. Dertil kommer muligheden for at få et unikt netværk og deltage i spændende fællesarrangementer.


Kontakt information

Træffetid / åbningstider

  • Telefonrådgivning om hiv og aids: Mandag - torsdag kl. 10.00 - 14.00.