Logo mangler
KOMsammen Odense
Kategorier: Børn & unge
Tags: Sport og fritidsaktiviteter, Rollemodeller og samvær med voksne, Sociale aktiviteter, Sociale aktiviteter og netværk
Sidst opdateret: 13. februar 2019

Formål

KOMsammen Odense er et tilbud til unge imellem 15-30 år, der kender til ensomhed og savner nogle at have bevægelses- og madoplevelser sammen med.

Aktiviteter

Forventninger til frivillige

Vi forventer at du som frivillig har lyst til at indgå i et fællesskab, og er klar på til at dele din viden og erfaringer med motion/bevægelse og sunde alternativer med vores brugere og os. Da KOMsammen er opbygget efter et ung til ung princip, stiller vi krav til at du aldersmæssigt er imellem 18 til 29 år. Tidsmæssigt skal man som frivillig i KOMsammen Odense regne med at afsætte ca. 15-20 timer om måneden - fordelt på både aktiviteter med de unge og organisatorisk arbejde. Da vi i KOMsammen Odense ønsker at være en stabil frivillig gruppe ønsker vi desuden at man kan se sig selv være frivillig i minimum 1 år i KOMsammen Odense. Det er desuden en forudsætning, at du ikke er færdiguddannet indenfor det pædagogiske, psykologiske eller socialfaglige felt, når du henvender dig.


Kontakt information

Træffetid / åbningstider

  • Vi har åbent, samt kan træffes telefonisk hver torsdag fra 17.30 til 20.00

    Bemærk at den første gang du kommer, bedes du møde kl. 17.00, til en kort introduktion af mulighederne i KOMsammen Odense.