Image
Natteravnene
Kategorier: Børn & unge
Tags:
Sidst opdateret: 19. marts 2019

Formål

Det er Natteravnenes primære formål, at udvise omsorg, ansvarlighed og som gode rollemodeller medvirke til at skabe større tryghed, herunder hjælpe især børn og unge til øget livsglæde og integraton.

Aktiviteter

  • Tryghed for Odense's unge i nattelivet

    "Den 3. ven i nattelivet", den der altid er der, når andre svigter. Natteravnene er på vandring i byens gader - torsdag, fredag og lørdag i tidsrummet kl. 23.00 til kl. 02.00 og på andre tidspunkter, når det findes relevant.

Forventninger til frivillige

Alle ansvarlige voksne med socialt overskud, der kan fremstå som gode rollemodeller er velkomne, uanset alder, køn, uddannelse., politik, religion eller etnisk baggrund. Vores største ressource er den sunde fornuft, livsglæde og fordomsfrihed. Vi har et meget simpelt regelsæt, som du skal efterleve. I den forbindelse har vi forventning om, at du ikke fremtræder som Natteravn påvirket af alkohol og andre stoffer.

Populært sagt er en tur med Natteravnene den bedste kur mod søvnløshed. Hvorfor ikke opleve den positive respons fra de unge i nattelivet via en uforpligtende prøvetur.


Øvrige informationer


Kontakt information

Træffetid / åbningstider