Image
Natteravnene
Kategorier: Børn & unge
Sidst opdateret: 14. september 2022

Formål

Natteravnene skaber tryghed i byens natteliv

Natteravnene hjælper unge, der har brug for kontakt og hjælp, hvis de har været udsat for et uheld, en konflikt, ikke kan tage vare på sig selv, som følge af for eksempel fuldskab eller hvis de blot har behov for kontakt og dialog med en voksen. 

Det er Natteravnenes primære formål, at udvise omsorg, ansvarlighed og som gode rollemodeller medvirke til at skabe større tryghed, herunder hjælpe især børn og unge til øget livsglæde og integraton.

Aktiviteter

  • Tryghed for Odense's unge i nattelivet

    "Den 3. ven i nattelivet", den der altid er der, når andre svigter. Natteravnene er på vandring i byens gader - torsdag, fredag og lørdag i tidsrummet kl. 23.00 til kl. 02.00 og på andre tidspunkter, når det findes relevant.
    Læs mere

Øvrige informationer

Vi skal blot bruge 3 timer af din nattesøvn 5-10 gange årligt og du planlægger selv, hvornår du har tid til en gåtur i byens natteliv.

Vil du være frivillig?

Alle ansvarlige voksne med socialt overskud, der kan fremstå som gode rollemodeller er velkomne, uanset alder, køn, uddannelse., politik, religion eller etnisk baggrund. Vores største ressource er den sunde fornuft, livsglæde og fordomsfrihed. Vi har et meget simpelt regelsæt, som du skal efterleve. I den forbindelse har vi forventning om, at du ikke fremtræder som Natteravn påvirket af alkohol og andre stoffer.

Populært sagt er en tur med Natteravnene den bedste kur mod søvnløshed. Hvorfor ikke opleve den positive respons fra de unge i nattelivet via en uforpligtende prøvetur.

 

Træffetid / åbningstider