Image
Foreningen til Støtte for Mødre og Børn
Kategorier: Børn & unge, Humanitære organisationer, Socialt udsatte
Tags: Rådgivning og støtte, Telefonrådgivning, Ferier, Julehjælp, Socialt udsatte
Sidst opdateret: 21. marts 2021

Formål

Foreningen til Støtte for Mødre og Børn er en landsdækkende humanitær forening, som tilbyder rådgivning og økonomisk støtte til fortrinsvis enlige forsørgere og gravide, som ikke har mulighed for at få hjælp fra det offentlige system – eller hvor hjælpen er utilstrækkelig. Foreningens historie går tilbage til 1905, og har siden 1976 eksisteret i sin nuværende form.

Via mindre legater kan udsatte forsørgere opnå økonomisk støtte til mange forskellige formål. Legaterne giver modtagerne muligheder for at klare akutte problemer, de støder på i deres hverdag, hjælpe deres børn til at deltage i aktiviteter og fællesskaber, som de ellers ikke ville kunne være en del af, eller en tiltrængt opmuntring i forbindelse med f.eks. svær sygdom. Derudover giver vi økonomisk støtte til hjælp omkring jul og konfirmation eller en tiltrængt ferie.

Vi rådgiver desuden om, hvordan man kan tackle de problemstillinger og udfordringer, man står overfor, samt vejleder omkring lovgivning og rettigheder i det offentlige system.

Kontakt information

Træffetid / åbningstider

  • Se venligst vores hjemmeside, for de til enhver tid aktuelle træffetider: https://morbarn.info/kontakt/

    Til tider kan det være svært at komme igennem til os telefonisk, men du kan altid regne med svar, hvis du sender en e-mail.