Image
Besøgstjenesten v/ Fredens Kirke
Kategorier: Ældre, Socialt udsatte
Tags: Besøgsven
Sidst opdateret: 29. august 2022

Formål

Et tilbud til de mennesker, som har lyst til og mulighed for at påtage sig en vigtig opgave.

Opgaven består i at glæde et andet menneske med et jævnligt besøg - for eksempel en gang om ugen.

Besøg fra besøgstjenesten er et tilbud til beboere i Fredens sogn, som af forskellige årsager ikke får opfyldt deres behov for at være sammen med andre mennesker.

Besøgsvennen og besøgsværten finder sammen ud af, hvad besøgene skal bruges til - f.eks. til at snakke om sjovt eller alvorligt, gå ture, læse, hygge over en kop kaffe o.lign.

Fællesskab omkring opgaven er vigtigt. Derfor indbydes jævnligt til fællesmøder for besøgsvennerne og besøgslederen kan altid kontaktes.

 

Vil du være frivillig?

Som besøgsven i kirkens besøgstjeneste, er der mulighed for at hjælpe til i tjenestens ældrecafé Jobprofil: Besøgsvennen får en fast besøgsvært, og de to finder sammen ud af, hvad besøgene skal bruges til. f.eks. gå ture, drikke kaffe, tale om glæder/sorger. Det er tilbud til mennesker, som har lyst til og mulighed for at påtage sig en vigtig opgave Vi har altid ældre stående på vores venteliste, som gerne vil have en besøgsven. Har du lyst til at blive besøgsven, eller vil du gene have yderligere oplysninger, kan du kontakte sognemedhjælperen. Bemærkninger: Vi har også brug for hjælp til forskellige arrangementer, borddækning osv.


Kontakt information